Bor du i Avesta och kan ta hand om en katt!!!???

Eller flera? Polisen har fått omhänderta sjutton katter, som just nu finns på ett hundpensionat. artkatter
”Vill ingen ha katterna måste de avlivas!” säger stationsbefälet Ovar Carlberg hos polisen. Just nu finns de hos Mysans Hunddagis i Avesta. ”Den som vill ha en av katterna behöver inte kontakta polisen utan kan vända sig direkt till hunddagiset”.

Jag hoppas att Polisen inte har bråttom med det där ”avliva” utan ger katterna en chans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bor du i Avesta och kan ta hand om en katt!!!???”

  1. Hoppas verkligen att hem dyker upp för dessa Pälsklingar!
    Sedan vill jag säga vilken Otrolig Blogg du har såå be?’ns värd!!! Jam & kram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *