Fler mysiga män med katter….

metaldudex No comments necessary…
ha Kattgodis?
manholdingcatx Lika hårig som katten nästan?
ab Sängkatt! Mjau!
tavelwikki
Men den här händiga mannen gillar jag nog bäst!            =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fler mysiga män med katter….”

  1. Den sista var absolut bäst! Förstår inte hur ni gör för att få det så bra! Matte hälsar att killarna var helt ok men katterna bättre! Nosbuff

    1. Den sista bilden har jag faktiskt fått utav Jippis, Myntas och Goes matte. Jag vet inte om det är hon eller hennes vän som gjort den, men jag tycker oerhört mycket om bilden! Jag är inte så bra på sånt själv, så jag är verkligen tacksam för den…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *