Min blogg har fått en knäpp….

Vissa sidor visas envist med monsterstor stil:
115

Är det bara så på min dator och min blogg eller är det fler som råkat ut för detta? Kanske ett internt Metro-strul? *suckar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Min blogg har fått en knäpp….”

  1. Hm det är det som är så skumt – går man in för kommentar så blir all text normal. Men sparar man och går tillbaka till huvudsidan så är texten jättestor och oläslig på en del ??!
   TassTokigheter!
   NosPuss Wikki

 1. Mystiskt! På din första sida så är texten i den vänstra menyn bautastor. Bloggtexterna ser helt okej ut.
  När man klickar in sig för att skriva en kommentar så blir hela sidan alldeles normal igen.

  1. Ja undrar om det hänt någon mer än mig… Mysko. Men då är det inte bara min dator som fått spader!
   TassKram Wikki

 2. Matte bloggar inte själv, men när hon läser din jättebraiga blogg såg hon att texten blivit stor på vissa fält. Det konstiga är att när man läser t.ex. berättelsen om Smirre så visas den i stor stil, men om man klickar och vill läsa kommentarerna så återställs det till liten (just då). Katten Sippos blogg ser ut som vanligt från mattes dator, så kanske det bara är något på Metrobloggen?

  Upp med morrhåren, sån´t löser sig! Wikki i megaformat = dubbelt så bra?!

  Kurr från Findus, Isak och Rasmus

  1. Hi hi man får väl önska att det är så??! Jag tror också det är nåt i metrobloggen som spökar, å jag har mailat till dem för att se vad som kan göras!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *