Fynd bland gåvorna…

Under helgen fick vi ihop en massa saker som skänktes till katthemmet, och mellan lördagen och söndagen hann matte och Stora matte inte med att köra ned det som samlats in till Katthemmet. Man vågar inte ha saker kvar i bilen där vi bor, så allt fick bäras upp i lägenheten, det var ett fasligt kånkande! Men det betydde ju också att Nova och jag fick en massa spännande saker att titta och nosa på! Särskilt spännande var en blå stor väska som innehöll mjuka saker:

__large114
Jag kan därför meddela att efter provliggning så kan jag intyga att de mjuka handdukarna kommer till bra nytta att bädda kattbäddar med!
_667
Sedan kröp jag in i en annan påse och där var det Verkliga Fyndet!

Oj vad jag jobbade för att flytta allt som låg inuti, innan matte fattade vad jag ville ha fram – det var ju en riktigt perfekt Wikki-korg! Illande bleklila och alldeles lagom skönt sliten så att man kunde kloa ordentligt i botten och precis lagom halvtrång för en rund katt i sin bästa päls!??? Matte suckade ”Men Wikki, den ska till Kattis!!?” ”Mnäha!” sade jag och slog klorna i den. ”Tyvärr Nova, du får inte plats! Den här är min!” Så nu har matte kompenserat Nova med en annan sak, jag har fått behålla korgen, och till Katthemmet har vi skickat pengar för det hela. Tänk att lycka kan vara en sliten lila korg!

__large115

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Fynd bland gåvorna…”

  1. Nova fick rasselbollar med fjädrar! Hon är tokig i allt som låter lite grann… Förra veckan lekte hon som tokig med ett halvtorkat ekollon i badkaret. Det hade blivit borttassat från mattes halloweendekor och torkat ihop alldeles lagom, gissa om Nova älskade oljudet det gav i badkaret. Kl 4 på morgonen!
   *fnissar*
   TassKram Wikki

  1. Ja alla var så snälla! Dessutom lade alla som jobbade för katthemmet ned ett stort jobb, så de ska också ha beröm! Alla som skjutsade visningskatter, lotterisaker och informationsmaterial, och var med och pratade med besökare.
   Nospussar till allihop!
   Wikki

 1. Korgen var ju som klippt och skuren för dig, tur att din matte gav med sig och lät dig få korgen. Husse försökte byta ut vår slitna knopplåda men det var tji, för vi bara satt och glodde på det han hade släpat in. Nej, vi vill ha den slitna kvar, tills han hittar något som är bättre. Taxar tål inte vad som helst.

  Taxkramisar.

  1. Ja människor förstår ibland inte vad som är viktigt! Eller att en hiskligt gräll färg (i människors ögon) kan vara väldigt vacker (i en liten katts ögon) och passa figuren ultimat!
   TassKram Wikki

 2. Korgen var ju som klippt och skuren för dig, tur att din matte gav med sig och lät dig få korgen. Husse försökte byta ut vår slitna knopplåda men det var tji, för vi bara satt och glodde på det han hade släpat in. Nej, vi vill ha den slitna kvar, tills han hittar något som är bättre. Taxar tål inte vad som helst.

  Taxkramisar.

  1. Ja människor förstår ibland inte vad som är viktigt! Eller att en hiskligt gräll färg (i människors ögon) kan vara väldigt vacker (i en liten katts ögon) och passa figuren ultimat!
   TassKram Wikki

 3. Å, så vemodig jag blev i hjärtat när jag såg bilden på dig i IKEA-kassen, Wikki! Min fästman Lucas, som dog för snart två år sedan, hade en sådan där kasse som sin sovplats… och han var också svartvit, precis som du är… saknar honom så mycket…

  1. Å Imma förlåt att jag ger dig vemod! Men stor kärlek blir ibland så – samtidigt är man glad att man haft sin kärlek, eller hur? Den har ju för alltid mejslat sig ett eget rum i hjärtat…

 4. Det var en riktigt fin korg du fick Wikki, lila är ju dessutom den bästa färgen! Hoppas att Nova får låna den ibland. Vad roligt hon hade med ekollonet! Igår fick Frank o Linnsen lära känna Emils jojo, den var jätteskoj. Jag filmade dem och Frank sprang runt runt (som om han jagade svansen) tills han var alldeles yr och gick bredbent därifrån, stackars sötnosen! Linnsen tyckte den var jättekul att smälla till när den var i luften!

  1. Ja men jag var noga med att matte skulle betala den, eftersom den kom i gåvopåsen som var katthemmets. Rätt ska vara rätt!
   Får vi se den roliga filmen med jojo-katter kanske? ^^
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *