Å mitt bruna kuvert! Lycka!

Min husse, han är bra snäll! När han hade öppnat sin post, som kom i ett stort brunt kuvert, så såg han mina längtande blickar! Jag fick kuvertet!

_655
Jag vet inte vad det är i bruna kartonger, bruna kuvert eller bruna brevpåsar, men det är nåt som de flesta katter gillar! Det går att ligga och nosa och snosa i ett sånt brunt kuvert i timmar, för att inte tala om hur gott man sover på dem!
__large100  __large101
Sen kan man ju mysa med andra saker – paketpapper, mattes Magic-kort… Ovanpå tidningshögen, posten…
_657

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Å mitt bruna kuvert! Lycka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *