Katt-dagis/nattis!???

nattisponnies
Jag hittade en annons i en gammal tidning och kunde inte låta bli att sucka… dels för att jag inte läst den tidigare och missat deras Öppna Hus (För det hade varit kul att intervjua dem om hur de inkluderar djur och då särskilt hur mycket det är katter i sin barnverksamhet) – och dels en lättad suck av glädje! För jag tycker det är klokt att lära barn tidigt både kontakt med djur, respekt och förståelse. Barn som är mycket aktiva utomhus är dessutom friskare och starkare på många sätt. Det måste bara vara en positiv kombination!

Och så kan jag ju inte låta bli att innerligt hoppas att den där kontakten med katterna på Katthemmet i Kälby kan leda till fler adoptioner???! Heja kattLekis/Dagis/Nattis! Fler sådana!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *