Är du lagårds- eller stallkatt?

horseyride
Jag skulle vilja intervjua dig och du får berätta här på bloggen om hur ett sådant kattliv kan vara! Hör av dig! *spinner leende*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Är du lagårds- eller stallkatt?”

  1. hehe cool bild 😀 det ska bli kul o läsa intervjun… min kise ästår kommer från ett stall men hon var så liten när jag tog henne därifrån så hon kommer inte ihåg nåt tror ja 😀 nu är hon en typiskt stadskatt som vägrar gå ut.. tyvärr ..

    ha d bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *