Lilla Slumpen och hans vänner

Inte anade han, lilla Slumpen, den 8 augusti, när han dagsgammal låg blind, blöt, kall och hungrig med sina döende fyra syskon i en plastkasse i en soptunna att han en dag i framtiden skulle uppleva all den kärlek han får nu? En räddande ängel stack ned sin hand och fiskade upp honom och syskonen, gjorde allt för att rädda dem – och Slumpen var den som överlevde. Men just då kunde han nog inte drömma om:
halloween
Att ha FYRA hundkompisar som gör allt för honom? Från lilla Zorro (korsning shitzu/chihuahua) till de stora Julle, Yessie och Cessie… Att ha en matte som dyrkar honom från nosspets till svanstipp, och massor av människor som hör till familjen… Att så många skulle följa hans utveckling på Vimsans blogg, som är ett underbart äventyr – det började i moll men har fortsatt till solsken! Tänk så det kan bli!
halloween1
Livet är underbart, matte! Klia mig på magen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lilla Slumpen och hans vänner”

 1. Matte hälsar att hon ska läsa för oss ute på Slumpens mattes blogg. Vi gillar solskenshistorier i alla fall såna som slutar i solsken. Missen ser ut att ha det mysigt ihop med sina hundkompisar.

  Taxkramisar.

 2. Slumpen är jätte stolt att få vara med i din blogg:) Men nu är han otrogen igen, snyft.. Han ligger och sover med Zorro som jag har över helgen igen.. Men har man lite tur kanske jag får båda i sängen i natt , det värmer ju så bra:)
  Kram Jam o Spinn

  1. I hjärtat är ingen kisse otrogen – där älskar de sin matmor över allt annat. Men när det gäller lekkompisar så kan man ju sprida kärleken… Du kan säkert få fyra hundar och en katt i sängen om de bara fick tillstånd?? Jag har hört matte berätta om hur det var när hon var liten och sov med en 45kilos schäfer som kramdjur…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *