Den fjärde katten på den fjärde stolen på den fjärde…

Smaka på ordet ”FJÄRDE” – visst låter det förtrollat? Det känns ju inte som att det har med siffran FYRA att göra?!! Men här är mera av siffermagi som fascinerar mig:

104

Hade varit ännu häftigare om det stått ”Uppdateras var 4:e minut” men jag ville inte gå in och tassa på det…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Den fjärde katten på den fjärde stolen på den fjärde…”

    1. Ja suck – om de tio som toppar Metrolistan hade lagt 1% av sina intäkter till min katthemspott så hade det varit 20dubbelt mot vad jag drar in idag…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *