Everybody loves pussy!

kalender1
Det gör Johan Glans, Mark Levengood, Måns Möller, David Batra, Lasse Karlsson, Özz Nûjen, Petra Mede, Anna-Lena Brundin, Lill-Marit Bugge, Ann Westin, Zinat Pirzadeh och Nour El-Refai.
alissa

Samtliga komiker har ställt upp i nästa års 2010 kattkalender som säljs till förmån för Södertälje Katthem för 100 kronor. Suveränt ihopjamat tycker jag! Eller hur, Grålle!?

Välkommen in på katthemmets Öppet Hus på Morabergsvägen 6D, Södertälje,  för att handla ditt eget exemplar! Torsdagar kl 17-19 och söndagar kl 15-17.

Här finns vägbeskrivning! Hälsa på t ex Alissa ovan! (Kan hon vara av Julitasläktet?!) Och förresten – läs gärna katternas egen blogg från Södertälje katthem! Den är verkligen spännande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Everybody loves pussy!”

  1. Nu är jag helt beroende av denna blog! Så bra! Tack även för att du uppmärksammade katterna i Göteborg och katthemmet där ; ) Skall definitivt köpa glaskatterna i december! Ha en super bra katt-dag! Kramar från Agnes, Sven och Signe

    1. Oj! Tack! (Fast vad har jag ställt till med???!)
      Alla katthem är viktiga! De gör underverk!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *