KattÄnglarna fnissar…

glittersmyg

Ett litet silverstreck far runt i KattHimlen. Det är Milva som leker TassKull och Fånga Svans med Änglakatterna. Hela dagen har hon tumlat runt och kattskrattat. När tröttheten kommer somnar de alla i en stor spinnande hög. Dag eller natt finns inte längre – Milvas nya värld har ingen tid.

Att vänta en liten, liten stund här på den älskade gör inget.
SkaparKatten ser det, och ler.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “KattÄnglarna fnissar…”

  1. Så har jag också tänkt idag….att hon rusar omkring och pratar och blir förvånad över att denna katt som pratar är så himla högljudd…och så märker hon att det är hon själv som pratar. Lilla goa Milva…tiden finns inte där du är…så alldeles strax så kommer dina vänner till dig och då speciellt Mezzo. Här går tiden i samma lunk som förut, men för dig svischar den fram.

    1. Man kanske skulle bli PredikarKatt?! Eller nej det är jag ju redan – för alla hemslösa katter!?
      NosPuss Wikki
      PS Tack för Kattplimangen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *