Rescue Inc – något vi behöver?

inc_big_ant
De är enorma, de är hårda och de är starka. De griper in där ingen annan vågar göra något. Rescue Inc – ett team som räddar utsatta katter, hundar och andra djur från vanvård och tragedi i New York.
inc1

På sina motorcyklar kommer de tatuerade muskelkillarna och gör sina räddningsaktioner. Flera av dem kommer ur kriminella bakgrunder, som de nu gottgör genom att värna om hjälplösa djur. National Geographic visar ”Rescue Inc Unleashed” – se trailern!

Big Ant ser ju snäll ut, och beskrivs så här: Big Ant’s house is bursting at the seams with rescues, from rabbits to cats to Butchie, a pit-bull puppy saved from a used-car lot. And while he’s quick to kid around, watch the fuse: Big Ant can go from teddy bear to wrath of God faster than you can say “braciole.” Jag skulle inte vilja vara missdådare när han kommer på utryckning!

inc2

Det må vara att Sverige har något av den bästa standarden för husdjur över huvud taget i världen – men ibland hittar man även här hos oss otrevliga människor med en fatal brist på omsorg och ansvar för sina djur. Det är då man önskar sig ett Rescue Inc-team!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Rescue Inc – något vi behöver?”

 1. Ja, med tanke på alla fulla katthem så verkar det inte vara helt ovanligt i Sverige heller. Jag tycker att nonchalans är detsamma som vanvård, för bryr man sig inte om djuren man har då ska man inte ha några.

  1. Tänk om alla resurser i samhället kunde användas till goda saker, och vanvård – vare sig av djur eller människor – inte skulle finnas? *suckar*
   TassKram Wikki

 2. Sånt där behöver vi absolut här i Sverige! *slår tassen i bordet* Husse säger att han och jag borde starta en commandoskola och utbilda massa muskelpaket så dom kan åka runt och rädda djur. Om någon är dum, så skickar man bjässarna på dom.

  1. Ja ibland känns det verkligen så!!! Samtidigt är det synd – våld ska inte mötas med våld, det föder bara mer våld… Jag tror på den mjuka Tassens filosofi!
   TassKram Wikki

 3. Katthemmen är väl våra rescue inc? och alla de som jobbar i det tysta för att de katter som far illa ska ha det bra!Tasskram

  1. Det är nog sant… Men ibland när vanvårdsfallen droppar in då önskar man att man var 2 meter lång och jättestark och skräckinjagande! *suck*
   TassKram Wikki

 4. Ja, såna skulle verkligen behövas här i Sverige, det finns tyvärr allt för gott om människor som inte bryr sig om sina djur. Vi har ett ärende här uppe som har pågått i 15 år, ledsamt men sant. I februari i år så var länsstyrelsen och kossadoktorer där och avlivade många djur på plats, däribland ett flertal katter, varav några hade självdött och mumifierats. Så hemskt så matte har gråtit när hon har läst om eländet. Nu här i höstas så var de där för att hämta resten av djuren, då var massor av getter och kor samt hästar utan både mat och vatten och hade nog varit så en längre tid. Stället där djuren har skötts så dåligt ligger bara fyra mil ääriftån.

  Nej, vi skulle verkligen behöva ha såna där killar, som kommer och hjälper djur som lider.

  hoppas att du har haft en bra dag, här har det varit grått och regnigt så vi har mest slappat på soffan.

  Taxkramisar.

  1. Det finns inga ursäkter för vanvård… det är så synd att rättväsendet släpar efter med sina åtgärder och djur dör under tiden.
   – – –
   Jag har legat i prasseltunneln och deppat över förlusten av Milva.
   NosPuss Wikki

 5. Oj vilken grej med tatuerade ”vänner i nöden” 🙂 Hade ingen aning om detta! Bloggar själv om djurskydd (titta in om du vill) och detta var verkligen spännande. Sköt om dig och missarna!

  Lollo och maine coon-killen Saffran (och de andra djuren)

  1. Åh Grålle tassTack för kattplimangen! *spinner*
   Då måste jag ju genast göra lite reklam för er kattkalender!!!
   NosPuss Wikki

 6. Sånt här gillar jag och Slumpen:) Just det jag är ju hemma hos honom igen och han delar säng med mig och värmer både min mage och mitt hjärta:)
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *