En viktig prasseltunnel

Matte sitter med blanka ögon och tittar på när jag och Nova leker i den lilla rödgula prasseltunneln.

Den prasslar. Massor. Matte minns hur mycket Milva älskade saker som prasslade och knastrade. Hon hade tänkt ta med tunneln till katthemmet och ge till Milva. Nu kan hon inte göra det och därför rullar fler stora tårar. Jag försöker förklara för henne att Milva har massor med prasslande saker på andra sidan regnbågsbron, hos SkaparKatten. Men matte säger att hon ville ge Milva just den här prasseltunneln, för hon ville visa att hon var Milvas vän.

_wikki__miriam_

Jag ska ta hand om din tunnel, Milva, jag och Nova ska prassla massor i den.

Du är saknad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “En viktig prasseltunnel”

 1. Jag håller med dig, Wikki…Milva har nog massor av prasseltunnlar där hon är nu…och det ”bästa” med allt är ju att nu HÖR hon hur det prasslar också. För där hon är nu…så är hon både hörande och har svansen kvar.

  kramisar

  1. Tack BM…
   Kan du förstå att en liten katt kan saknas så mycket fastän den inte alls varit ens egen??? *djup suck*
   TassKram Wikki

 2. hej wikki ochNova*rodnar*
  jag sätter en liten tass här..
  jag tror säkert Milva har massor med prasseltunnlar på andra sidan regnbågsbron hos skaparkatten!
  så säg till matte att ni behöver inte ha dåligt samvete för att ni använder den prasseltunneln..
  /spinn på er.

  1. Tack snälla vännerna! Ja matte har ändå ont i sitt samvete, för det var ju häromdagen hon fick hem prasseltunneln och vi sa ”Tänk vad kul den ska bli till Milva…” för vi tänkte ju så klart att hon skulle bli frisk! Det fanns ju inget annat på kartan…
   Men samtidigt vet vi att både matte och många andra personal på Kattis verkligen hade underbara stunder med Milva – spinnsessioner på Milva-vis som var helt otroliga.
   TassKram Wikki

 3. Tur att du finns och kan trösta matte. Det är underligt hur man kan vilja ge något till någon som gått till andra sidan. Husse säger att det är för att man ångrar det man aldrig gjorde, visade eller sa medan den man tyckte om fortfarande fanns bland oss.
  *djup suck*

  1. Tack Sippo!
   Som tur är följer vi väldigt mycket devisen ”Ge mig rosor medans jag lever!” i nästan allt. Som att säga ”Jag älskar dig!” en extra gång, till vänner och kära. Det kan aldrig bli en gång för mycket. Men nu hann vi inte med – vi får trösta oss med tanken att allt som görs på Katthemmet ändå genererar goda saker!
   TassKram Wikki

  1. Tack snälla vänner för allt deltagande… hela Kattis personal samlas i den här sorgen… Vi har ändå haft tur och sällan mist någon katt som varit på katthemmet.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *