Röja efter festen….

sistafest

Något väldigt praktiskt när man dekorerat inför Halloweenfesten md svarta sopsäckar är ju att själva dekoren kan fungera som bas i efterstädningen…

skordefest

Men det måste ha varit någon av människorna som tog hit all konfettin?

Och tack alla kattvänner som hjälpt till med slick-diskningen av allt porslin lite i förväg. Nu behöver jag bara ställa husse att diska glasen och matte får ta dammsugaren och röja fram golvet igen.

Hm det fanns visst lite räkor kvar, och Krongrädde. Ska nog ha mig en återjamare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Röja efter festen….”

    1. Ja men man måste gå loss på fria tassar ibland och rock’n’rulla… Konstigt att inga grannar klagade??! Inte ens när Nova sjöng KATTaoke i miss-dur?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *