Skeezix joined my party!

Tack för att du var med och svängde svans, Skeezix!

skeez
Utklädd till Sandy i filmen ”Grease” – komplett med jukebox och ljuvt leende! Hoppas du vinner ”Halloween Purraden”, vännen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Skeezix joined my party!”

  1. Hej Wikki, det verkar ha varit en rolig fest du haft. Tyvärr så var jag och Sixten helt utslagna igår och Matte har ngt som kallas förkylning så hon var också ovanligt trött. Det blev ingen dator på här iallafall. Men det är iallafall roligt att se att ni haft helkul. Tass/ Puma

    1. Ja men då är det ju viktigast att sköta om sin matte. Sjuka människor behöver en omsorgsfull tass!
      NosGos Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *