Tävla om Titeln som Miss&MrCatLounge 2009

catloungeDu kan anmäla dig själv till tävlingen på CatLounge – eller rösta på mig om du vill! I det senare fallet så klickar du bara på den här bilden:
Hur det nu kom sig att jag hamnat på den danska sidan, det har jag inte riktigt fattat… Men om man söker på ”Wikipedia” på själva tävlingsröstningen så hittar du mig!

Men nu åter till Halloween-festen, jag måste fylla på mer strömming och Dentabits i skålarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävla om Titeln som Miss&MrCatLounge 2009”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *