Smakligheter på Halloween-katt-buffén

buffe1
Många fat är redan renslickade, men lugn, vi har laddat med kattsmaskens, det behöver INTE bli så här:
kattmatb

Jag har en stor pyts med fint filead strömming, några laxryggar och en hel del möra kycklingvingar!

Vi har fått låna stora bålskålen till all Krongrädde, och jag tror minsann det är där de flesta samlats, det är dryckesvarorna som går åt mest utav! (Och för en enda kväll kan man ju unna sig lite mjölkprodukter, eller hur? Man får ta ”bak-smällan” i morgon, det där känner ni ju till!)

Det ligger lite goda ostkuber och räkstjärtar på fatet där till höger, Snuffe! Nej PÅ bordet, inte UNDER….

Jaha? Ja det klart att du får äta som DU är van… okej…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Smakligheter på Halloween-katt-buffén”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *