Veckans CharmSötaste Kattunge

Säg MJAU till Kjell, en chinchilla perser, med den mest ljuvliga uppsyn:(Säga vad man vill, men VI katter med lite perser i oss, vi har alldeles magiska ögon, eller hur?)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Veckans CharmSötaste Kattunge”

  1. Men jösses!! FÅR man vara så söt? den vill jag gärnaha i sängen:)
    Kram Jam o Spinn..
    Ps: Jag har nya bilder på Slumpen tagna i dag på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *