Är du nyfiken på hur man gör en kattsoffa?

bamselina_i_soffan
Här vilar vackra Bamselina i soffan som Britten designat och tillverkat. Vill du veta mer om hur man gör en själv? Nerikes Kattklubb har bett Britten komma och berätta om kattsoffan på deras Cafékväll – det är på måndag den 2/11 kl 19.00 på Café Gröna Grodan, Engelbrektsvägen 9, Örebro, och alla är välkomna! Och skulle du inte ha tillfälle att komma på Cafékvällen, så har Britten kurser som du hittar mer om på hennes fina hemsida!

Så här händig vill jag också vara:

https://youtu.be/YljFzMqw6GE

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Är du nyfiken på hur man gör en kattsoffa?”

  1. Gissa vem som redan skaffat tyg:) Nu ska jag ha tag i resten bara. Klart att lille Slumpen ska ha en egen soffa! Himmel va skoj:) Min pappa är/var möbeltapetserare så jag kallar in honom om det skulle strula och i annat fall får man sticka till Örebro och ta en kurs:)
    Kram Jam o Spinn

    1. Men gissa vad jag hittat att sova i idag? Stora mattes nyinköpta vedhink…. Den var jättefin att krypa ned i! ^^
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *