Jag toppar två bloggkategorier!?!!

Ni vet ju alla hur roligt jag tycker att det är att räkna minsta lilla sidvisning och hur glad jag blir för vartenda litet tassavtryck på min blogg! Och nu *nosrodnad av stolthet* har ni alla varit snälla och hälsat på så mycket så att jag toppar i två av min a bloggKattegorier, se här:

it2

och så den här:

vet4

Kan man annat än spinna sedan när den sexiga KATTegorin ser ut så här:

sex_1

Förstår ni hur glad och TassSam jag är för detta? För att ni kikar in till just mig, en enkel liten svartvit bloggkatt? *blink blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Jag toppar två bloggkategorier!?!!”

 1. Nu får ni fira med stor fest därhemma!(Dentabits, räkor, extramys och kanske någon leksak??) Grattis!
  Nosbuffar

  1. Ja något festligt finns det säkert… ska se vad vi kan hitta på när matte piggnat till från förkylningen!
   TassKram Wikki

 2. Hurrjam, hurrjam i massor, kurrar, spinner och trampar omkring och jag är lika glad som katterna! De bad mig skriva och tala om hur väldigt glada vi är och att vi gillar bloggen jättemycket! Klosterkatterna.

  1. Tack tack tack snälla Gittan och Klosterkatterna, mina vänner! *bugar ödmjukt*
   Nu gäller det att inte sätta nosen högt utan tvärtom ödmjukt försöka fortsätta hitta bra saker att skriva om!
   TassKram Wikki

 3. Woow! det var kul:) Grattis!! jo haha jag har ingen aning om vad jag hade tänkt skriva i min blogg igår:) Läskigt! Jag stod upp och skrev snabbt innan jag skulle sova o utan glasögon..ojoj, aldrig mer:) Jag vet att det var nåt om Slumpens tok ryck men jag kommer inte på vad:) Han var helt knas igår och virrade runt överallt! Klättrade och for och sprang med en handduk på huvudet rakt in i ett skåp:) Trodde han skulle få hjärnskakning.. haha. Ja han är skoj:)
  Kram Jam o Spinn

 4. Klart folk hellre vill läsa om Wiki än den femtioelfte bloggen på temat ”såhär många orgasmer fick jag när jag knullade sist”, i själva verket skriven av en femtonårig oskuld som fantiserar… nä heja Wiki!

  1. Eh ja jo nej eller ja hm? *rodnar* Nej jag är nog väldigt glad att jag hamnar i en synnerligen egen kattKATTegori och slipper tampas med de där fantasispektaklen. Jag kan i alla fall visa att jag inte är fejk! Det går inte att fejka en Wikki!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *