Katternas Röst – är det jag?

__large95
En medelrund innekatt med skrivande tassar… Det är jag – och så klart att jag vill höja rösten! Jag vill att det ska vara KattRättvisa i världen. Jag kräver inte fri tillgång till möss eller mynta, det är inte det. Men varje levande katt ska ha RättigHeter!

Kan ni inte hjälpa mig att författa en pamflett om ”Kattens RättigHeter”? I den ska det stå viktiga saker som:

– Alla katter ska ha godtagbar bostad, mat och tillsyn
– Fritt gående utekatter ska vara kastrerade
– Sjuka och skadade katter ska ha omedelbar veterinärvård och friskvård
– Katter får inte användas till experiment eller utsättas för plågsam behandling
– Inga kattungar får skiljas från sin mamma före 12 veckors ålder
– Alla människor som har katt är skyldiga att ta väl hand om den ALLTID så länge den lever
– Katt ska vara försäkrad! (Tillagt efter tips från Slumpens matte.)

Alla ni duktiga tassar runtom i bloggosfären, ge mig att TassTag att författa detta! Lagregler och andra kattregler ska med – det finns säkert massor! Skicka in era förslag i mail eller kommentarer!

TassTack på förhand! Särskilt Tack till mina taxkompisar – som sa det där med ”Kattens Röst”…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Katternas Röst – är det jag?”

 1. Jag har ju startat att sälja kattförsäkringar bland annat.. Om alla bara visste vad det kostar att ha en katt bra försäkrad skulle alla katter kunna få veterinärvård! Lilla Slumpen kostade inte ens 300 kr om året! Kan man tänka sig att avstå det?
  Nu ska jag erbjuda en massa katthem att få 100 kronor till sig själva för varje förmedlad katt (det kan de behöva till sin verksamhet) Hör du nån som vill vara med eller en uppfödare så hör av dej.
  Skönt i alla fall att veta att Slumpen har ett fullgott skydd om olyckan/sjukdomen knackar på katthuset:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Jepp det är klokt att försäkra sin kisse! Jag vill gärna veta mer om din 100-lapp också!
   NosPuss Wikki

  1. Å tack så mycket för kattplimangen! Nu blir Stora matte glad, det är hennes foto… jag är bara anspråkslös fotomodell i päls!
   Å andra sidan är ju ni ännu mer proffsiga fotomodeller framför riktiga proffskattfotografer???! Hur är det?
   TassKram Wikki

  1. Å tack så mycket för kattplimangen! Nu blir Stora matte glad, det är hennes foto… jag är bara anspråkslös fotomodell i päls!
   Å andra sidan är ju ni ännu mer proffsiga fotomodeller framför riktiga proffskattfotografer???! Hur är det?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *