Servera på silver

Drömmarnas matskål för en bortskämd prinsessa?

kattssilvrigstor

Kattskål i silvrig metall med sirlig ornamentik, visst är den fin? Kattskålen är från Kattgalaxen, designad av Lisbeth Dahl, Danmark.

Mjurre, med en sådan här fin skål kanske du skulle få tillbaka bättre aptit?? Men den är liten och nätt, bara 6 x 10 cm. För små eleganta nosar alltså!? Hm det går åt en dubbelt så stor till vår bamsiga Mjurrevän, gissar jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Servera på silver”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *