Wikki Look-Alike nr 11

Här är det katten Smulan som anmäler sig:
smulan
”Inte för att jag kan tävla i look a like, men kanske du också tyckte om skor när du var liten. Själv älskade jag att gömma mig i mattes boots och sova i hennes träskor, husses skor gick också bra. Idag ligger jag helst på plan 2 i klöspelaren….” jamar Smulan.

Obekvämt
Obekvämt

Smulan bor ihop med kompisen Snuttis hos Skat-Ann. Idag är Smulan vuxen, men så här liten var hon en gång:
smulan1b
Ja men då är du ju på ett sätt Alike i alla fall???! Lika söt – plus att skor och klöspelare går hem hos mig ockå!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *