Wikki Look-Alike nr 7

Här kommer snyggingen Deco från duon Dui&Deco som visar upp sin look-alike-sida:

deco

Vackra Deco skriver: ”Vi tänkte vara med i tävligen vi också! Svart och vitmönstrad och ganska oregelbundet över ryggen. Nosen är ju lite svårare.. Du ser säkert att det är jag, Deco på bilderna. Tasskram Deco (Dui hälsar)”  Deco ser ut så här framifrån:

deco1

Men tävlingsbilden måste inte absolut visa nosen (Jag vet att min nos är lite krångligare än vanligt), det får vara en katt ur vilken vinkel som helst!!

Hälsa på hos Dui och Deco här! De har ett jättemysigt blog-krypin!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Wikki Look-Alike nr 7”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *