Är den här kattbilden äkta?

harddiskcat
Alltså, jag har aldrig sett en katt som verkligen ser ut så här, ens efter en rejäl statisk elstöt av pälsborstning? Det liknar mer en råtta än en katt – är det från någon film? Nån som vet mer?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Är den här kattbilden äkta?”

    1. Tack så jättemycket, det var verkligen snällt av dig att länka till mig. Ja jag har länkat till dig också i min sidokolumn under ”katter som bloggar”
      Pip jag hoppas du kommer att må bra nu!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *