Wikki Look-Alike nr 6

sussan
Här kommer en bild på katten Sussan inskickad av katten Liza och hennes matte Gun. (Vi har bett fotograf Mari om lov att visa bilden här.)

Katten Sussan måste jag så klart berätta mer om, hon finns på Djurskyddet Hoppet i Söderhamn och är ca 1-2år gammal. Så här berättar Hoppet om henne: ”Hon är inlämnad av en dam som behövde vår hjälp att omplacera ett antal katter. Sussan var väldigt rädd i början och gömde sig gärna. Nu har hon blivit mycket modigare och kommer faktiskt fram och vill bli klappad om man sitter inne med henne en stund. Hon behöver komma till ett lugnt hem, gärna en äldre matte eller husse som har mycket tid och tålamod med henne, för hon är inte riktigt fullt så kelen och framåt som många av våra andra katter. Hon behöver ha någon hon kan lita på för att själv våga växa och få mer mod. Hon delar boende på Hoppet med Robyn, av henne har hon lärt sig mycket, så som att det inte är farligt när någon kommer in till dem. Sussan är duktig med sin päls, jag tror faktiskt vi knappt behövt hjälpa henne med att ta bort någon tova eller ens borstat den regelbundet, även om hon gillar att bli omskött på det viset om man är försiktig och låter henne själv bestämma.”
Låter Sussan som en katt för dig? Tveka inte att höra av er via mail eller telefon 076 410 01 01 för mer information.

Så där, det var väl ett bra tävlingsbidrag som gjorde katthemsreklam samtidigt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki Look-Alike nr 6”

  1. Hej Wikki!
    Fungerade inte att skicka mail till dig så jag kommenterar här och meddelar att det är helt ok att låna bilden och att det är underbart snällt av dig att göra lite reklam för Sussan!

    Nospussar

    1. Tack så mycket! Eftersom det var din bild så ville jag ju fråga – sånt känns alltid bäst!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *