En ny räddningslänk i kattvärlden

kk

I Strömstad räcks en tass ut av några eldsjälar som nu behöver stöd och hjälp att komma igång.

De beskriver sig själva så här:
Vad Kattkedjan egentligen är och vad vi vill arbeta för: Kattkedjan är inget katthem. Det har vi inte resurser till ännu. Men vad vi önskar, är en kedja av snälla människor, som kan ställa upp med tak över huvudet kortare eller längre tid för en katt som behöver ett hem i stället för att avlivas.

Bor du i närheten och kan ge ett tasstag till Kattkedjan? Här är deras önskelista på saker de behöver.

Heja Gunilla, Camilla, Tanja och Sanna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *