Vill ha! Vill ha! Vill ha!!?

100
Nu vet jag vad jag ska önska i julklapp! Hammock från Djurbiten kommer med på önskelistan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vill ha! Vill ha! Vill ha!!?”

  1. Den såg skön ut, bra att du länka till den sidan för nu har matte lagt upp sidan som favvo. Hoppas att du får en mysig fredag med massor av godis och gos. Nu ska jag krypa upp till brorsan och slagga, gäsp börjar på att känna mgi lite trött efter frullen.

    Taxkramisar.

  2. Hejsan!
    Tack för ditt besök på min blogg, vartvungen att tassa hit för att kika lite. Jag vet inte ifall du tittade ute i högerkanten under bokmärken där det står katter, där finns bilder på mina katter. Jag har i dagsläget 12 st. Jag har haft liten uppfödning och många är kattungar jag inte lyckats sälja.
    Du är välkommen tillbaka och hälsa på.
    Ha en bra dag! /recurven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *