Några söta kattanimationer

Ibland hittar man bara så knasgulliga kattanimeringar på nätet. Min samling bara växer och växer….

smallan  Nova, vad har vi sagt om att klösa på soffan?
qkitty  Tittut! Klassisk kattlek!
considerhug Så ska det gå till! TassKram!
open_can  Scenen i köket varje morgon, är den bekant?
vippalek1
Så här kan man också göra. Husses minspel är lika kul som katten. Men vad katten sitter katten på?
lvtass  Och så en bedårande liten höstkatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Några söta kattanimationer”

  1. Vilka fina bilder och roligta är de med. Du skulle verkligen göra dig som väggkatt men vi gillar dig som du är oxå. Hoppas att du får en mysig fredagkväll med mycket godis.

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *