Obama kunde väl ha skaffat en katt också?

…Portugisisk vattenhund hmpf… som 1st Pet i USA? Med tanke på alla katter som supportade presidenvalet? (Tacka vet jag president Sippo. Han kan tass-politiken, han.)

sheba_obama1

I en riktig Demokatti är det dock viktigt att alla katter kommer till tals, men faktiskt andra djur som hundar också.

Man kan nämligen inte dra alla skällisar över en kam, det finns toppenjyckar av olika slag.

Ta t ex schäfern Yessie som tar hand om lilla sopkatten Slumpen, och även fostrar Artur och Skrållan till bra hundkontakt.catobama

mecainherobamavictorytshirt

Däremot har jag lite svårt att vara demokattisk mot sådana djur (Fisk, kyckling och möss m fl) som hamnar på en normal katts meny. Tyvärr. I fråga om den måste vi helt enkelt få fortsätta vara katter och följa våra instinkter.

Å andra sidan är jag inte kunnig i politik och matfrågan kanske inte har så mycket med det demokattiska att göra? Oj det blev ingen bra tråd i det här inlägget, bara mina tankar som irrar…
catsforobama
Beträffande Obama så kan vi bara hoppas att hans stödjande kattsupporters ser till att hans ”Change we can believe in” berör utsatta katter också??! Även efter hundanskaffandet i Vita Huset!

jupiter_f_obama1

Och kunde vi få en tung svensk toppolitiker att supporta hemlösa-katter-frågan, då ska jag gladeligen tassa ihop banderoller för honom/henne till nästa val!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Obama kunde väl ha skaffat en katt också?”

 1. Bra jamat. Jag tycker att vi skickar ett brev till han Obama och kräver ändring. Jag skulle kunna tänka mig att hjälpa till med partifrågorna för oss katter.

 2. Vilken svensk politiker ska vi sikta in oss på? Vi kanske kan katta ihop oss och tillsammans skicka inlägg mm till någon politiker för att skapa större debatt i frågan. Tasskram Dui och Deco

  1. Ja verkligen… Egentligen skulle man fiska upp någon kattintresserad person är varje parti, men fokus på någon i regeringsnivå?!
   Detta tål att forskas i! Känner ni till någon?
   Bra idé, Dui och Deco!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *