Glöm inte Wikki-Look-Alike-tävlingen!

Du kan vinna ett paket med en söt porslinskatt, en burk av Wikkis fina kattgräs (Odlingsinstruktioner medföljer) och en fin kattbok! (Bilder kommer senare idag på vinsterna.)

Tävlingsuppgiften är enkel: Hitta en bild på en katt som är så Wikki-liknande som möjligt! Det får vara en teckning, målning, foto eller skulptur av en en misse som du tycker är lite a la Wikki! Enkelt, eller hur? Maila din bild till mig och det senast den 10/11 – så kommer jag att lägga upp bilderna i tur och ordning och sedan blir det röstning om vilken som är med Wikki-lik! Det måste inte vara en bild som du själv tagit eller fotat, det är lika godkänt med någon bild du hittat någon annanstans! (Kolla bara om lov att låna bilden om den är copyrightad!)

tuckeyxmas
Det här ovan är en Mjurre-look-alike som heter Tuckey! Mjurre – som är mycket piggare och faktiskt har ätit lite mat idag! – ser ut så här:
_18
De har bara spegelvänd teckning i ansiktet men är annars väldigt lika!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Glöm inte Wikki-Look-Alike-tävlingen!”

 1. LeoTass hälsar!!! Han själv har ju bara några fjun(?) i en liten rand på magen som är vit. Han går bort som look-a-like 😉 och Milla Prinsess går också bort, helt klart 😛 Men, det har bott en Frithjof här i huset tidigare – han platsar mer som Look-a-like dock… Frågan ÄR finns det ens några digitala bilder på honom? Möjligen fota av ett pappersfoto? 😉
  Men, slänger ut på Facebook, kanske? 😉
  Må så grankott…
  ngn som mer än gärna tog hand om en katt från ett hem – nu två och med besökare ibland som är astmatiker och allergisk mot katt o hund – och vad finns det här? ehhh… Hon skriker när hon ser nytillskottet, hahaha… men, varit hemma en knapp vecka iår – och kommer nästa gång? Styr inte våra liv därefter numera – de får medicinera innan hemkomst – funkar… … … (de=hon+sambo 😉 )

  1. Det verkar vara något stopp i tarmen…. Mjurre får mediciner, hoppas det ”löser” sig…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *