Den som söker hon finner

…fast oftast något helt annat än det man letar efter! De här jättesöta tygkatterna hittade jag hos Kattching:

kattblogg Tuff va!
trekatter Lysande trio…
katter1 Gladkatter!

I Kattchings lilla shop finns många välsydda saker, ofta i retrotygmönster som gör hjärtat varmt!

Å alla tyg som jag sett ligga och väntar i Stora mattes garderob – tänk om jag kunde vara lika tasskunnig på sömnad, då skull ni få se… *suck*

Nu ska jag leta vidare efter quiltar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Den som söker hon finner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *