Mitt alldeles egna idolporträtt

 S I P P O

sippo1

Åh du är så sexig i svart-vitt med röd sele och blå blinkis!

sip

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Mitt alldeles egna idolporträtt”

  1. Mjaou! Det blev ju riktigt bra ju. *stolt*
    Jag har aldrig haft idolkort förut. Jag känner mig väldigt speciell. Rörd blir jag också. *torkar tår med tassen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *