Kommer ni ihåg bandet Stray Cats?


I en nostalgitripp från 80talet undrar jag om en anfader till Sippo spelar en ledande kattroll? Här i The Stray Cat Strut… Året var 1981.

_hepcat

Rockabillybandet Stray Cats jammade så svetten rann på  första skivan ”Stray Cats” och hårsvallen innehöll mängder av spray! Med lite tur kanske du har en Hep Cat-badge från nån av deras turnéer?!

Lucky Cat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *