Vinnarnas gåvor är nu inbetalade!

gva2

Det här kontoutdraget kanske inte är så lysande vackert, men huvudsaken är att vinnarna i min senaste tävling ser att jag inte bara skickat prispaketen till dem, utan också vidarebefordrat ”deras” gåva till önskad mottagare! (I vinsten ingick ju att var och en skulle få ge 100 kr till valfri kattverksamhet.)

Nu ska jag klura ihop en ny tävling! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vinnarnas gåvor är nu inbetalade!”

  1. Tack än en gång Wikki! Vi har jättekul med musen som fanns i vårt paket och det andra du skickade kommer du att få läsa om hos oss lite senare! Du är bäst!
    Tasskram

  2. Tack igen även från oss. Nu har Matte äntligen filmat när jag leker med musen, nu ska hon bara försöka få in det på datorn. Men först blir det ett litet tråkigare inlägg om något matte läste i vår lokaltidning. Ska ta itu med det nu om jag hittar den på nätet. Tasskram/ Puma & Sixten

  3. Tack igen även från oss. Nu har Matte äntligen filmat när jag leker med musen, nu ska hon bara försöka få in det på datorn. Men först blir det ett litet tråkigare inlägg om något matte läste i vår lokaltidning. Ska ta itu med det nu om jag hittar den på nätet. Tasskram/ Puma & Sixten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *