Utredning pågår

Om ni hör konstiga skrik, pip, ylanden – ja nästan jamliknande läten, så kom och rädda mig! Då är jag utsatt för stora övergrepp, och det handlar alltså om: PÄLSVÅRD!

tov

Jag är så grääääsligt pälsöm, och att borsta min långa fluffpäls det är en plåga. Nu efter två dagar på landet så har det dessutom fyllts på i pälskalsongerna med kvistar, grässtrån och lera… Ni kan ju gissa varför jag bara poserar med framsidan? Så nu har matte fått nog – jag ska trimmas! Och de har skaffat en sån där skär-kam. *darrar*

Om jag överlever så ska jag berätta hur det går!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Utredning pågår”

 1. Ha i tankarna hur snygg du kommer bli efteråt och se till att din Matte belönar dig med något gått för att du lät henne borsta dig.
  Här hemma använder Matte en karda på Sixten och en s k massageborste. Kardan tar bort en massa på Sixten och det behövs, den ser ut ungefär såhär http://www.zoosajten.se/default.aspx?main=/kattkam-dubbel-p-422.aspx. Massageborsten är mer för oss korthåriga och den gör så att död päls lossnar, Matte kan kamma mig i evigheter det lossnar en massa och är så himla skönt. Lycka till nu! Tass/Puma & Sixten

 2. Ha i tankarna hur snygg du kommer bli efteråt och se till att din Matte belönar dig med något gått för att du lät henne borsta dig.
  Här hemma använder Matte en karda på Sixten och en s k massageborste. Kardan tar bort en massa på Sixten och det behövs, den ser ut ungefär såhär http://www.zoosajten.se/default.aspx?main=/kattkam-dubbel-p-422.aspx. Massageborsten är mer för oss korthåriga och den gör så att död päls lossnar, Matte kan kamma mig i evigheter det lossnar en massa och är så himla skönt. Lycka till nu! Tass/Puma & Sixten

 3. Jaså, din matte har oxå hittat ett sånt där pinoredskap. Jodå, det finns ett liknande elände här med, som matte använder på Hillman ibland. Nu här i veckan så var det pälssliteri men jag lyckades hålla mig undan. Jag hör till de där strävhåriga som är näst intill ryckfria, som tur är. Brorsan däremot han är en mycket pälsrik herre, så han råkar med jämna mellanrum ut för mattes pinoredskap. Matte säger att han gott kunde sälja lite päls till mig, som alltid blir så frusen när det blir kallt.

  Taxkramisar.

 4. Yikes! Den där saken såg inte det minsta trevlig ut. Har faktiskt aldrig sett en sån i hela mitt liv, och det är jag glad över. Du får jama till på skarpen om dom är för hårdhänta med dig.
  *tröstarbuff*

  1. Tyvärr är det sånt där elända som vi långpälsade får stå ut med ibland!
   Jag klarar mej – det har gått bra förut!
   TassKram Wikki

  1. Hi hi jag har smitit från pälsvården! Det blev bara en tova utredd. Nova och jag hittade flera musingar att jaga istället!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *