Klappa Mezzo en gång till

Katthemmets Mäster i Örebro – den store Mezzo – ska snart flytta till egna människor efter TVÅ HELA ÅR där! I två år har blindstyren till människor lyckats missa denna underbara guldklimp till katt!__large76
Men äntligen har de kommit – rätt människor… Ända från Motala. Och inte nog med det, de har åkt flera gånger och hälsat på Mezzo på nästan vartenda öppet hus, så han skulle få träffa dem flera gånger och bli bekant! Så rätt gjort!

Jag blir alldeles varm i katthjärtat av att tänka på att det finns sådana omtänksamma kattälskare. Med sig i flytten får Mezzo sin fästmö Miss Freja också…__large77
Stora matte åkte också hit i från Eskilstuna för att få se sin röda katthemsfavorit och ge en lycka-till-på-resan-klapp innan Mezzo flyttar… Det kniper i magen att tänka att man inte får se guldklumpen igen, men fladdrar också där av lyckofjärilar över att han äntligen äntligen blivit sedd av någon som sökte guldet och fann det: Mezzoguldet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Klappa Mezzo en gång till”

  1. Det är i alla fall precis det som är vitsen med katthemmet: Räddas, bli lugn och frisk, få ett hem… Kattis i Örebro placerar ut över 300 katter om året, så… Det är ofta avsked, men glada sådana!
   TassKram Wikki

 1. Oj, hoppas att han får ett fint liv där med sin fästmö:) Så kul att se att det GÅR att ordna hem åt dem!
  Haha, tur du skrev om Emmas sång…jag ringde henne på bussen,haha måste kolla vad hon hade på sig osv:) Nu skulle jag bara ta det lugnt sa ungen,hihi vi får väl se..
  Jag uppdaterar i bloggen sen hur det gick..
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *