Mee – hur kunde det hända?

Mitt i natten väcktes Lillemor i Söderhamn. Utanför stod en granne med hennes katts blodiga halsband i handen. Han hade hittat katten död i tvättstugans torktumlare… fortfarande varm!

På detta ohyggliga sätt miste stackars Mee livet. Man blir så förtvivlat ledsen, så panikslagen av att tänka sig situationen: Vem får ens den vidriga idén att stoppa en levande katt i torktumlaren?

Jag klarar inte ens att beskriva det mer. Ni får läsa här själva. Lillemor tänker flytta, det förstår man. Mee var hennes ögonsten. Jag skickar alla TröstTassKramar jag har till henne idag!

Och frågar mig än en gäng: Vad är det för fel i skallen på somliga människor? … … … …

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Mee – hur kunde det hända?”

  1. Om jag hittade de personer som gjorde detta hemska så skulle jag bita dem hårt, mycket och länge. Jag är visserligen en hund och skam till sägandes så gillar jag att jaga katt men för den skull är jag inte elak mot dem, mest road och nyfiken på dem. Min mattes stora människovalpar har katter som jag får titta på ibland, jag har aldrig gjort en ansats att vara elak på dem. Jag lever efter vissa principer att man ska vara snäll åt husdjuren. Matte säger att straffet för djurplågeri är alldeles för lågt, borde vara fängelse i många år.

    Taxkramisar.

    1. Jag håller nästan med – eller skulle det vara för lindrigt sätt att komma undan? Hmmm…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *