Läckra öron…

När tog du dig en titt på ÖRON senast? Och har du funderat på:

ron_nanoto_nois_hat1

Varför människor är så tokiga i katters snygga öron, att de absolut vill ha likadana själva?

Den här kattmössan med tillhörande sjal-sidor med katt-tassar är förtås störtskön!!!

men annars brukar katt-öron-härmandet bli ganska fånigt. Om det inte är så här söta barn som antagit kattkostym:ra_hcjuliancat1
De blir absolut godkända!

concinnus_crown_of_creation1

Men tacka vet jag original-öron på original-katt! Som den här unga orientalen som jag hittade genom att googla på ”Pictures Big Cat Ears” – ja mängder av katter med stora och små helt förtrollande öron!

Det gäller också att minnas SkaparKattens fantasi när det gäller de vilda kattdjurens fascinerande öron: Lodjur, serval, karakal och många andra…luva_katt1
Här är t ex lodjurets karakteristiska örontofsar, som… ojdå fel bild?
Jag måste försöka hitta rätt bildalbum, återkommer!  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Läckra öron…”

 1. Matte hälsar å säger att visst får du använda bilder på oss..hon blev faktiskt lite ”uppnosig” över att du frågade…
  Lilleman o Lillemor

 2. HAHA Gud vad gulligt:) Lo öronen var ju otroligt söta…:)
  Tack för kaffe och ”pilska finnar” hihi Det ska jag nog baka snart hemma:)
  Kram Jam o Spinn
  Ps; Hittade hem alldeles på en gång, otroligt..
  Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *