Nu är Vevve här igen…

__large70
Det ska bli så underbart att få ge henne alldeles egna människor på lördag!  *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Nu är Vevve här igen…”

 1. Härligt att det har löst sig så bra för Vevve och att ni får vara med när hennes människor kommer!
  Tasskram Dui och Deco

 2. ja, suck inte kul för Julle alls och trist för oss som måste besluta vad som ska ske efter nästa torsdag baserat på hur mycket ham kommer lida av detta:(
  Lille Sopis ÄLSKAR att vara i katternas eget paradis:) I kväll stod han och snuttade på en svälld kula av maten jag fick av dej:) Efter ett tag satt det 2 i pälsen men han testar i alla fall:)
  Det lustiga är att de nästan motar honom till maten nu:)
  Kram Jam o Spinn
  s; En sån klättergrej ska sopis också få:) Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *