Fler Filur-saker från Åhléns

Jag har blivit helt betagen av Åhléns skolbarnssaker med kattmönstret ”Filur”, det är ju en liten Wikki med där… hittar ni Wikkikatten? Kika här:

skrivset_filur
Längst ner här  på linjalen, visst är det jag???! Och musmattan är också söt, jag ska tassa hem en till matte, för hennes gamla är så sliten:musmatta_filur
Och det ligger en viss charmfull ironi i detta: MUSmatta med KATT??!

(De andra Filursakerna finns med i mitt blogginlägg från den 5 augusti.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *