Katter från Venice

Venice, var är det? I soliga Californien.veniceclay
Här finns underbara katter i magiska färger från Venice Clay! Modellen ovan heter Kitten, höjd 8″, och så finns Maya nedan, höjd 4″. Måttet mäts så klart till svanstippens höjd!veniceclaykitten
De ser rentav mjuka ut! Och så har vi minstingen Ani, 3″ hög:ani
veniceclaymoldSöööööööt!
Alla dessa katter görs för hand. Här kan du se hur det går till.
Önskar att jag var lika skicklig med tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *