Hårda tider för kattmammor

Här kommer ett Wikki-tips:

kattbiljard

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hårda tider för kattmammor”

  1. *ASG* Kanske funkar för utsjasade vovve-mammor också? Logans mamma verkade rätt trött på honom när vi till slut kom och hämtade honom, men hon hade väl inte tillgång till biljardbord.

  2. Ska genast jama bilden till stallkatten Zoya som varit ute och slarvat i sommar och är jätterund om magen nu..så hon vet vad som väntar henne. Jag tror inte att hon är medveten om det eftersom hon inte har varit med om såna saker förut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *