Utställningens skönheter

img42
Efter att ha lyckats tappa bort min utställningskatalog, så blir det inte lätt att identifiera de här vackra katterna från dagens expo i Eskilstuna… Känner du igen din härliga misse, maila gärna till mig, så sätter jag in namnet till bilden! Här kommer fler:
img43
Assistentens hand är ett tryggt stöd.
img44
Trots gallren i burarna går det att få fina porträtt!
img45

För ni vet ju: Ett kattleende är alltid äkta!!!?  *myser*

Mer bilder kommer!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Utställningens skönheter”

  1. Härliga bilder! Jag lånade en på ”vampyren” och la ut hos mig. Hoppas det är ok?!
    Skrev så klart var jag hade hittat den.
    Katt-kram Maud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *