Samla era kattböner för lilla Sopis!

sopis3
Han är sjuk lille hittekattungen… Får medicin men är matt.
Alla kattvänner: Spinn så högt ni kan för denna lilla kattpojke! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Samla era kattböner för lilla Sopis!”

  1. Oj! Vi som hoppades att det värsta var över. Vi håller alla tassar vi har och skickar styrkande tankar. Tasskramar Dui och Deco

    1. Håll alla tassar nu! Det blri åka till veterinären direkt i morgon bitti!
      *böner till Skaparkatten*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *