Peggy söker hem

_573
”Hjääääälp! Jag vill ut! Jag vill bli klappad, kramad, hemburen till någon?!!! Snälla, kom ut till Djurskyddet i Kälby utanför Eskilstuna och säg att du är min människa?”
_574

Ettåriga Peggy är en vacker kelig katt som hittades i en trappuppgång. Nu är hon kastrerad och ID-märkt och redo att flytta! Ring Djurhemmet 070-467 03 36 så får du veta mer! Se även www.djurskyddet-eskilstuna.se/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *