Nova och jordsäcken

Från balkongen hörs ett lustigt kattprat emellanåt… Det är Nova som pysslar med sin hobby: Jordsäcken!

_558

Skiner solen, så petar hon på plasten och följer solreflexerna. Och så jam-pratar hon som en liten kvitterfågel… Är det dagg eller regnvått, så petar hon på plasten så att vattendropparna rinner omkring. Det är ett viktigt arbete att sköta sin jordsäck, så att alla veck är där de ska vara!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Nova och jordsäcken”

  1. Det är tur att katter som du, Nova o Madame vet vad som ska göras, utan att vi människor behöver tala om det. Själva hade vi nog inte tänkt på att det behövs gå en runda i hela lägenheten varje morgon och kväll för att se till att den lilla ovala bollen ligger vid balkongdörren, att kattmatpåsen står kvar i klädkammaren och att husses prasselpapper ligger kvar längst ner i bokhyllan inne i sovrummet.

    1. JA vi har mycket kattbestyr när det gäller er människor också: Se till att husse har lagom skön skäggstubb att gosa nosen mot t ex?!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *