Mina MissSommarBlommor och jag

__large35

Det blev aldrig någon krans runt öronen – blommorna fick bara vara inne en dag, sedan började matte nysa av dem. De fick bo i en vas på bordet en stund att njuta av i alla fall – och märk väl – ingen katt stjälpte ut dem!

_555

Men det blev i alla fall följande blommor: Revsmörblomma, surtupp, vitklöver, rödklöver, gökärt, vitplister, teveronika, tre sorters blommande buske som jag inte vet vad de heter, nyponros, förgätmigej, smultronblomma, marianyckel, blåklocka, hundkex, rölleka, vanlig smörblomma, prästkrage, astilbe och viol. Alltså sju sorters blommor för varje katt! Jag är riktigt nöjd med min bukett, även om inte alla blommor syns på bilden.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mina MissSommarBlommor och jag”

    1. Å vad spännande! Hoppas det blir jättebra bilder… Har ni blivit noga badade, fluffade och sånt också? Plus jagade med hårtorken? Det är det värsta med fotosessioner om man ska finputsas innan…

      TassKram Wikki

    1. Å vad spännande! Hoppas det blir jättebra bilder… Har ni blivit noga badade, fluffade och sånt också? Plus jagade med hårtorken? Det är det värsta med fotosessioner om man ska finputsas innan…

      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *