Midsommar med Stora Matte

*svansdans* här springar tre katter och hjälper matte att städa lite, för Stora matte ska tydligen komma och hälsa på!???

Hurra – då brukar det bli mycket gos, godis och promenader!_551
Men husse, jag vill i alla fall ha mer tonfisk! Nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Midsommar med Stora Matte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *