Kräsna katter, här finns tonfiskrescensioner!

tuna1

En hel sajt som inte gör annat än rescenserar TONFISK! Alltså, personerna bakom detta får härmed förtjänstfullt min första gradens TASS-medalj för godkänt arbete…

kattunainne

De har t o m provsmakat och rescenserat Kattunas tonfisk för katter: Katterna däremot åt med god aptit upp i princip allt av det som serverades. Vi kan väl som avslutning säga att detta äter man bara som fattig student. Om man nu går och letar mat på kattmatshyllan.

Mer finns på: www.tonfiskburk.se/

Smaklig Midsommar!

katt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kräsna katter, här finns tonfiskrescensioner!”

 1. Mjauu…
  Vi är inte kräsna *mjauhihi*…
  Men tassar självklart & kikar 🙂

  (¯`?´¯)
  …`.?.,(¯`?´¯)
  …(¯`?´¯).?´
  ….`?.,.?´
  …….I
  …….I
  …….I
  ***MidSommarMjauuu***

  1. Tonfisk ofta borde höra till katters rättigheter!
   Det ska bli min nya promemoria till regeringen!
   TassKram Wikki

 2. Mjauu…
  Vi är inte kräsna *mjauhihi*…
  Men tassar självklart & kikar 🙂

  (¯`?´¯)
  …`.?.,(¯`?´¯)
  …(¯`?´¯).?´
  ….`?.,.?´
  …….I
  …….I
  …….I
  ***MidSommarMjauuu***

  1. Tonfisk ofta borde höra till katters rättigheter!
   Det ska bli min nya promemoria till regeringen!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *